Επιλέξτε Γλώσσα

ITALIAN JOB CHANIA, ITALIAN JOB ΧΑΝΙΑ, ITALIAN JOB CHANIA PIZZA, ITALIAN JOB ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΧΑΝΙΑ,
ΤΗΕ ITALIAN JOB CHANIA, ΤΗΕ ITALIAN JOB HANIA, THE ITALIAN JOB ΧΑΝΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
The Italian Job
Διεύθυνση Αρχοντάκη 37
Περιοχή Χανιά Κέντρο
Τηλέφωνο 2821020201
Κινητό 6980056701
Ημέρες Λειτουργίας Δευτέρα - Σάββατο
Ωράριο λειτουργίας 08:30 - 03:00

Ξεκινώντας από τα Χανιά της Κρήτης το 2011 το «The Italian Job» καθιερώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στο καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.
Ανήκοντας στην κατηγορία της μικρής εστίασης έκανε γρήγορα την διαφορά προσφέροντας αυθεντικές ιταλικές συνταγές σε ανταγωνιστικές τιμές και σε εξαίρετη ποιότητα.
Το «The Italian Job» καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, παρέχοντας γρήγορο, ποιοτικό φαγητό σε εξαιρετικές τιμές.
Η εξειδίκευση σε πίτσες και ζυμαρικά είναι το κλειδί για την επιτυχημένη πορεία του έως σήμερα. Η πίτσα παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο παρέχοντας το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.
Επίσης, η εξειδίκευση στον καφέ espresso προσδίδει μια εξαιρετική δυνατότητα συνδυασμού μικρού καφενείου και γρήγορου φαγητού σύμφωνα με τα ιταλικά πρότυπα.
Το «The Italian Job» απευθύνεται σε ένα ευρύ target group από μαθητές και φοιτητές, μέχρι μεσήλικες οι οποίοι είναι πολυάσχολοι και θέλουν γρήγορο φαγητό στη σωστή ποιότητα και τιμή. Μεγάλη ποικιλία σε πίτσες και ζυμαρικλα, καθώς και σάλτσες οι οποίες προσθέτουν το κάτι διαφορετικό στην γαστρονομία.
Ο εξειδικευμένος espresso καφές σερβίρεται όλες τις ώρες δίνοντας μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.
Ο σχεδιασμός του καταστήματος έχει γίνει με βάση την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του καταναλωτή έχοντας ιταλικά παραδοσιακά στοιχεία και εικόνες.
Η διακόσμηση απλή και λειτουργική διατηρεί το μοντέρνο χαρακτήρα των σύγχρονων μαγαζιών γρήγορης εστίασης με ζεστά κυρίαρχα χρώματα.

επιλεξτε περιοχη

rethimnofood

Σύνολο Επισκεπτών

1032

Online Χρήστες

3